Så var der lige en nyhed.

Region Hovedstaden åbner nyt Center for Komplekse Symptomer på Frederiksberg Hospital, der er dedikeret til at hjælpe de mennesker, som risikerer at blive kastebold i sundhedsvæsnet, fordi ingen kan finde ud af, hvad de fejler.

https://via.ritzau.dk/pressemeddelelse/nyt-tilbud-til-patienter-med-alvorlige-symptomer-ofte-uden-en-egentlig-diagnose?publisherId=3111258&releaseId=13573267

Så er en af de 5 nye regionale klinikker for Funktionelle Lidelser klar til at tage imod patienter. Regionhovedstadens center kommer til at ligge på Frederiksberg Hospital. Center for komplekse symptomer, bliver navnet.

I FAKS har vi stadig ikke kunnet får et svar på hvilke patienter der skal henvises til de nye klinikker og hvem der skal henvises til de tværfaglige smerteklinikker. Måske vi bliver klogere når de nye funktionelle klinikker er kommet i gang. FAKS følger udviklingen.

Formand

Pia Frederiksen

Nyheder

August 25, 2019

Ny National Klinisk Retningslinje om ”Systematisk opfølgning af patienter i behandling med opioider for non-maligne smerter”

Af Nina Bache Afdelingssygeplejerske Tværfagligt Smertecenter, Køge Master i Rehabilitering og ledelse. I juni udkom en ny National Klinisk Retningslinje om ”Systematisk opfølgning af patienter i behandling med opioider for non-maligne smerter”. I denne…
Aug 14, 2019

TV2 Øst interview

I anledning af at WHO nu har anerkendt smerter som en sygdom var TV2 Øst forbi formand…
Aug 04, 2019

Smertens ansigt

 ”Smertens ansigt” udstillingen er nået til Viborg regionslhospital. Her kan den ses frem…
Jul 28, 2019

Bloggen august 2019

Jeg hedder Jeanette Hesselberg, er 57år og forholdsvis ny i FAKS, samt ét af de nye…
Jul 28, 2019

Dialogbaseret opioidnedtrapning.

Af Nina Bache Afdelingssygeplejerske Tværfagligt Smertecenter, Køge Master i…
Jul 28, 2019

Vanedannende Medicin

Ny folder om vanedannende medicin mod smerter, angst eller søvnbesvær Sundhedsstyrelsen…
Jul 06, 2019

Bloggen Juli 2019

Så blev det min tur til at skrive lidt, det bliver lidt fra min verden og det bliver lidt…