Temadage for den nye bestyrelse og for kontaktpersoner for de lokale afdelinger.

1./2. maj havde vi den store glæde at have et par temadage. Den første var for den nye bestyrelse. Med 4 nye bestyrelsesmedlemmer var det rigtig godt med en dag sammen, hvor vi dels kunne fordele de mange opgaver, dels kunne vi få lært hinanden lidt at kende. FAKS’s bestyrelse er jo en arbejdende bestyrelse. Det er os selv der står for al drift, både af FAKS og af SmerteLinjen. Der ud over prøver vi at følge med i de mange tiltag på smerteområdet.

Ca. en gang om året prøver vi at lave en samling af vores kontaktpersoner for de lokale afdelinger. 9 af vores afdelinger var repræsenteret. Vi havde til at starte med en lille præsentationsrunde, efterfulgt af en gennemgang af de nye rettelser i vores fælles håndbog. Derefter var der tid til lidt erfaringsudveksling. Forslag til lokale aktiviteter var mange, og de samles sammen og sendes efterfølgende rundt.

Efter frokost havde vi besøg af sygehuspræst Birgit Fur der guidede os igennem den svære samtale. Et rigtig godt oplæg der tog udgangspunkt i konkrete eksempler.

Jeg synes det giver rigtig meget at vi mødes engang imellem på tværs af landet. Det er vigtigt at vi ved hvad hinanden går og laver, men det er også bare super hyggeligt at lære hinanden at kende. Jeg kan høre at det også betyder meget for samarbejdet afdelingerne imellem.

Tusinde tak for et par fantastiske dage.

De bedste hilsener

Pia Frederiksen, formand for FAKS

Nyheder

August 25, 2019

Ny National Klinisk Retningslinje om ”Systematisk opfølgning af patienter i behandling med opioider for non-maligne smerter”

Af Nina Bache Afdelingssygeplejerske Tværfagligt Smertecenter, Køge Master i Rehabilitering og ledelse. I juni udkom en ny National Klinisk Retningslinje om ”Systematisk opfølgning af patienter i behandling med opioider for non-maligne smerter”. I denne…
Aug 14, 2019

TV2 Øst interview

I anledning af at WHO nu har anerkendt smerter som en sygdom var TV2 Øst forbi formand…
Aug 04, 2019

Smertens ansigt

 ”Smertens ansigt” udstillingen er nået til Viborg regionslhospital. Her kan den ses frem…
Jul 28, 2019

Bloggen august 2019

Jeg hedder Jeanette Hesselberg, er 57år og forholdsvis ny i FAKS, samt ét af de nye…
Jul 28, 2019

Dialogbaseret opioidnedtrapning.

Af Nina Bache Afdelingssygeplejerske Tværfagligt Smertecenter, Køge Master i…
Jul 28, 2019

Vanedannende Medicin

Ny folder om vanedannende medicin mod smerter, angst eller søvnbesvær Sundhedsstyrelsen…
Jul 06, 2019

Bloggen Juli 2019

Så blev det min tur til at skrive lidt, det bliver lidt fra min verden og det bliver lidt…