Til Journalisten:

Presseansvarlig i foreningen er Pia Frederiksen.

Foreningen af kroniske smertepatienter deltager meget gerne i nuancerede og dybdegående artikler, udsendelser mv. Vi ønsker ikke at deltage, hvor der er en skjult agenda eller en forud valgt vinkel, der ikke reflekterer virkeligheden. Vi finder gerne cases; de skal dog behandles ordentligt og respektfuldt, da det er syge og sårbare mennesker. FAKS drives udelukkende af frivillige kræfter, og vi har ingen PR afdeling eller uddannelse indenfor dette. Derfor har vi følgende regler for samarbejde med pressen:

  • Alle citater skal sendes til godkendelse (både skrift, lyd og video) i den kontekst de indgår i. Dette gælder både for udtalelser fra FAKS’ presseansvarlige samt evt. cases. Vi har brug for minimum en dag til dette, men det aftales fra gang til gang. Kontakt os gerne i god tid – vores arbejde for FAKS gøres i vores fritid, og vi kan derfor ikke altid vende tilbage med det samme.

 

Til den studerende:

Vi er i foreningen rigtig glade når emnet ”Kroniske smerter” finder interesse hos jer. Vi har mange studerende der gerne vil tale med os i bestyrelsen, eller har brug for hjælp til at finde patienter de kan interviewe. Start gerne med en mail-henvendelse til formanden eller næstformanden. Er det generelle spørgsmål kan vi tage den over mail eller telefon. Har i efterfølgende brug for at tale med patienter skal i skrive en kort tekst med hvad i søger, hvorfor eller til hvad og endelig jeres kontaktoplysninger således at henvendelser går direkte til jer. Det kan så lægges op i vores gruppe på Facebook.
Opslaget sendes til Lars Bye Møller.

Rolle/Billede Navn Telefon Mobil E-Mail
Formand Pia Frederiksen   26 39 24 07 pia.soendergaard@gmail.com
  Født 1972. Førtidspensionist siden 2007, Gift med Lars Frederiksen, der har en voksen datter.
Jeg har en neurogen smertetilstand efter en fejloperation i højre hånd. Har i dag kronisk smertesyndrom i begge arme, nakke, skuldre og ryg. Jeg håndterer mine smerter ved hjælp af medicin, træning, massage, varmtvandsbassin, afspænding og mindfullness.
Jeg elsker samværet med andre mennesker, der dog er begrænset p.g.a. smerterne.

Næstformand Birgit Anni Pedersen   50 53 36 96 birgitanni@gmail.com
   
         
   
Konstitueret Kasserer  Janni Jørgensen    28 91 20 75  janni@post.tele.dk 
   Jeg har været medlem af FAKS siden 2012.
Jeg lider af slidgigt, værst i lænderyggen men også i skulder/nakke regionen,fingre, knæ og tæer.
Jeg hører til i Valby afd.
Bestyrelsesmedlem Birthe Omdahl  39 65 54 48 27 42 05 73 birtheomdahl@gmail.com
 
Bestyrelsesmedlem        
 

 

Suppleant        
     Facebook administrator team.
Facebookadministrator: Sider        
     
Facebookadministrator: Sider        
      
Facebookadministrator: Sider        
      
Facebookadministrator: Gruppe